Servicii web design

Ce inseamna Web Design?

Web Design = crearea de site-uri web adica cartea afacerii tale de vizita in mediul online. Este o realitate faptul ca print-ul a pierdut teren in fata mediului online. In momentul de fata toata lumea are acces la internet si la dispozitive de pe care se conecteaza la internet. 

Un website este disponibil 7/7 si 24 de ore din 24. Potentialii clienti pot intra oricand si de oriunde.

Informatia in mediul on-line se transmite prin intermediul site-urilor web si consideram ca este obligatoriu ca afacerea ta sa fie prezenta si in online. 

Agentia noastra de marketing digital este specializata in dezvoltarea de site-uri web si magazine online, folosind cele mai importante tehnologii in crearea de site-uri web. Toate site-urile sunt optimizate pentru toate dispozitivele (Mobil, tableta si desktop/laptop) astfel incat navigarea sa fie facila. 

Un alt aspect foarte important de care tinem cont este rapiditatea de incarcare a siteurilor web, indiferent de viteza internetului site-ul trebuie sa se incarce foarte repede.

WEB DESIGN RESPINSIVE

Website-urile dezvoltate de noi sunt optimizate pentru navigarea foarte usoara de pe toate dispozitivele (Mobil, tableta, desktop/laptop)

Optimizat SEO

Ne asiguram inca de la inceput ca site-ul este corect dezvoltat din punct de vedere SEO astfel incat sa fie indexat cat mai repede in motoarele de cautare.

Web Design Complet

De ce sa alegi agentia noastra de WEB DESIGN ?

Pentru ca avem experienta de peste 15 ani in web design, web development si in marketing online. 

Pentru ca utilizam cele mai puternice servere pentru hosting web, pentru ca utilizam cele mai cunoscute tehnologii si softuri in activitatea noastra de creatie.

Pachete web design Web Creativ

Start-Up

de la

400

euro

Profesional

de la

700

euro

Business

de la

1000

euro

Este suficient sa ai un website?

Nu, nu este suficient sa ai un website pe internet. De ce? Pentru ca site-ul tau trebuie sa isi atinga obiectivele propuse!

Creaza site-ul tau cu noi!

Site-ul tau trebuie sa contina absolut toate informatiile necesare pentru ca potentialii tai clienti sa te gaseasca!

Agentia de marketing digital WEB CREATIV ofera servicii de creare site de prezentare pentru companii si institutii publice! Scopul unui site de prezentare este acela de a transmite informatii si noutati despre activitatea curenta. De asemenea scopul unui site de prezentare este sa ofere oportunitati de vanzare, consolidarea afacerilor existente. 

Toate site-urile realizate de noi si-au atins obiectivele propuse de beneficiari si chiar le-au depasit. Cel mai important aspect consta in comunicarea dintre parti. Suntem aici pentru tine si suntem pregatiti sa cream site-ul pe care ti-l doresti!